logo  
 
 
   
 
  Uporabnik
  Geslo
  Zapomni si geslo
 
 
 
 

 
 

 
     
   
     
     
   
     
   
     
   
     
   
     
Zadružna akademija 2017

Zadružna zveza Slovenije pripravlja v začetku leta 2017 Zadružno akademijo, ki je namenjena izobraževanju članov organov upravljanja in zaposlenim v zadrugah. Pripravili smo seminarje in delavnice s področja računovodstva, poslovnih financ, trženja ter delavnice za prodajalce v zadružnih trgovinah. Vsa izobraževanja bodo izvedena na sedežu Zadružne zveze Slovenije v Ljubljani. Več informacij v zavihku Zadružna akademija.

 
Objavljen javni razpis Podpora za novo sodelovanje v shemah kakovosti v letu 2016 iz PRP 2014-2020
Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano je 11. novembra 2016 objavilo prvi javni razpis podukrep 3. 1. Podpora za novo sodelovanje v shemah kakovosti v letu 2016 iz Programa razvoja podeželja 2014-2020.
Preberite več...
 
Sejem AGRA in dan slovenskih zadružnikov 2016
Na 54. mednarodnem kmetijsko-živilskem sejmu AGRA, ki je potekal od 20. do 25. avgusta 2016 v Gornji Radgoni, se je predstavila tudi Zadružna zveza Slovenije in zadruge. Na zadružnem razstavnem prostoru v hali B, kjer je bilo dogajanje povezano s sloganom »Zadruge – tradicija, znanje, razvoj za prihodnost«, so se s svojo ponudbo predstavile zadruge: Vinska klet Goriška Brda, Vinakras Sežana, Kmetijska zadruga Krka Novo mesto, Kmečka zadruga Sevnica, Kmetijska zadruga Šaleška dolina, Kmetijska zadruga Laško, Kmečka zadruga Krško, Kmetijska zadruga Metlika, Kmetijsko gozdarska zadruga Škofja Loka, Kmetijska zadruga Savinjska dolina, Kmetijska zadruga Agraria Koper in Kmetijska zadruga Dobrepolje. Zadružni razstavni prostor so obiskali številni obiskovalci sejma in pomembni gostje. Med njimi dr. Miro Cerar, predsednik Vlade RS, Mitja Bervar, predsednik Državnega sveta RS, mag. Dejan Židan, minister za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano ter drugi. Osrednji zadružni dogodek sejma je bil sredin Dan slovenskih zadružnikov, ko smo zaslužnim zadružnicam in zadružnikom podelili priznanja. V popoldanskem delu je sledil zadružni piknik.
Preberite več...
 
Izdana brošura o Zadružništvu, učinkovit model poslovnega organiziranja
Zadružna zveza Slovenije je v sodelovanju z Ministrstvom za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano izdala brošuro Zadružništvo, učinkovit model poslovnega organiziranja. Brošura celovito predstavlja slovensko kmetijsko in gozdarsko zadružništvo. V uvodu so predstavljeni pravni okviri za delovanje zadrug v Sloveniji in Evropski uniji, kako se ustanovi zadruga, kako postaneš njen član in kako zadruga deluje.
Preberite več...
 
<< Začni < Nazaj 21 22 23 24 25 Naprej > Konec >>

Rezultati 93 - 96 od 97
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
   
 
 
   
 
 
   
 
   
 
   
 
free hit counters