logo  
 
 
   
 
  Uporabnik
  Geslo
  Zapomni si geslo
 
 
 
 

 
 

 
 

 
     
   
     
     
   
     
   
     
   
     
   
     
SPREJETI ZAKONI IZ DRUGEGA SVEŽNJA PROTIKORONSKE ZAKONODAJE

Na Zadružni zvezi Slovenije smo pripravili kratke povzetke zakonov, ki so bili sprejeti v torek, 28. aprila 2020, v Državnem zboru RS in objavljeni v Uradnem listu RS št. 61/2020 z dne, 30. aprila 2020. Gre za Zakon o zagotovitvi dodatne likvidnosti gospodarstvu za omilitev posledic epidemije COVID-19 (ZDLGPE), Zakon o spremembah in dopolnitvah Zakona o interventnih ukrepih za zajezitev epidemije COVID-19 in omilitev njenih posledic za državljane in gospodarstvo (ZIUZEOP-A) in Zakon o spremembi in dopolnitvah Zakona o začasnih ukrepih v zvezi s sodnimi, upravnimi in drugimi javnopravnimi zadevami za obvladovanje širjenja nalezljive bolezni SARS-CoV-2 (COVID-19) (ZZUSUDJZ-A). Podrobnosti v prilogah.

Priloga 1   Priloga 2
 
Sprejeti interventni ukrepi iz prvega mega korona paketa zakonodaje

Na Zadružni zvezi Slovenije smo pripravili kratek povzetek Zakona o interventnih ukrepih za zajezitev epidemije COVID - 19 in omilitev njenih posledic za državljane in gospodarstvo (Uradni list RS št. 49/2020), ki je stopil v veljavo 11. 4. 2020. Podrobnosti v priponki.

 
Želimo vam vesele in blagoslovljene velikonočne praznike.

Naj bodo polni zdravja, upanja in miru.
Zadružna zveza Slovenije

 
SPREJET PRVI PROTIKORONA ZAKONSKI PAKET UKREPOV
Državni zbor je včeraj sprejel Zakona o interventnih ukrepih za zajezitev epidemije COVID - 19 in omilitev njenih posledic za državljane in gospodarstvo v Državnem zboru RS. Zakon še ni uradno objavljen v Uradnem listu. Več o njegovi vsebini se nahaja v prilogi.
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 13 - 16 od 125
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
   
 
 
   
 
 
   
 
   
   
 
free hit counters