Martin Nose prejel priznanje KGZS Natisni

V okviru prireditve, ki je potekala ob dnevu Kmetijsko gozdarske zbornice Slovenije v sredo, 16. maja 2007 so podelili priznanja zbornice za življenjsko delo, sodelovanje z zbornico in uspešno delo. Priznanje Kmetijsko gozdarske zbornice Slovenije za uspešno delo je prejel Martin Nose, direktor Zadružne zveze Slovenije. Martin Nose je diplomirani ekonomist, z več kot dvajsetletnimi izkušnjami v slovenskem kmetijstvu. Zadružni zvezi Slovenije se je pridružil leta 1994 in bil po treh letih izvoljen za direktorja. Na mestu direktorja Zadružne zveze Slovenije je že enajsto leto. Od ustanovitve Kmetijsko gozdarske zbornice Slovenije leta 2000 je, tako v prvem kot sedaj v drugem mandatu, član sveta in upravnega odbora zbornice. 1. maja 2004 je bil s strani Sveta EU imenovan za svetnika v Evropskem ekonomsko-socialnem odboru, kjer kot član strokovne skupine za kmetijstvo, razvoj podeželja in okolje zastopa interese slovenskih kmetov in zadružnih organizacij.