47. Mednarodni kmetijsko živilski sejem AGRA v Gornji Radgoni Natisni
V Gornji Radgoni je 29. avgusta 2009 odprl vrata 47. mednarodni kmetijsko živilski sejem AGRA, ki gosti številne razstavljavce in obiskovalce do sobote, 5. septembra 2009. Zadruge in Zadružna zveza Slovenije se predstavljamo na kmetijsko živilskem sejmu v Gornji Radgoni na razstavnem prostoru v hali B s sloganom »Združeni v zadrugah – močnejši na trgu«. Osrednji zadružni dogodek sejma je Dan slovenskih zadružnikov, ki poteka v sredo, 2. septembra 2009. Na Dan slovenskih zadružnikov podelimo priznanja Zadružne zveze Slovenije zaslužnim zadružnicam in zadružnikom ter zadrugam ob njihovem jubileju. Letos smo na sejmu v sodelovanju z Govedorejskim društvom upravne enote Gornja Radgona pripravili okroglo mizo z naslovom »Vloga MKGP in ARSKTRP pri razvoju slovenskega podeželja ter ukrepi za preprečevanje krize v mlekarstvu in pitanju živine«. Okrogla miza se je odvijala v torek, 1. septembra 2009. Vabimo vas, da nas obiščeta na razstavnem prostoru v hali B!