Povabilo na sejem v Gornji Radgoni Natisni

V Gornji Radgoni se bo od 23. do 29. avgusta 2008 odvijal 46. tradicionalni kmetijsko-živilski sejem. Zadružna zveza Slovenije bo na kmetijsko živilskem sejmu v Gornji Radgoni predstavila številne aktivnosti zadrug. Nastopamo s sloganom »Zadruga podjetje s tradicijo za prihodnost«, s katerim želimo poudariti vedno pomembnejšo vlogo zadrug v lokalnem okolju in njihov prispevek k organizirani in povezani pridelavo slovenskih pridelkov.

Osrednji zadružni dogodek Dneva slovenskih zadružnikov bo svečana podelitev priznanj zaslužnim zadružnikom in zadružnicam. Prireditev bo potekala 27. avgusta 2008 na sejmišču v dvorani 1 s pričetkom ob 11. uri. Letos bomo podelili priznanja enaindvajsetim posameznikom in šestim zadrugam. Kmetijsko živilski sejem je lepa priložnost za predstavitev slovenske pridelave in predelave. Na razstavnem prostoru Zadružne zveze Slovenije v hali B radgonskega sejma se bo predstavilo 17 zadrug.

Zadružništvo z več kot 135 letno tradicijo v slovenskemu prostoru ostaja zanimivo in vredno ogleda.

Dobrodošli in se vidimo na sejmu.