logo  
 
 
   
 
  Uporabnik
  Geslo
  Zapomni si geslo
 
 
 
 

 
     
   
     
     
 
 
     
   
     
   
     
Novice
Izjava Petra Vriska ob hudi pozebi Natisni
Peter Vrisk, predsednik Zadružne zveze Slovenije, je ob nedavni katastrofalni pozebi, ki je prizadela slovenske kmete, najbolj sadjarje in vinogradnike, pa tudi zelenjadarje povedal: "Na Zadružni zvezi Slovenije, pričakujemo, da bo država čim prej popisala nastalo škodo in našla rešitve za pomoč prizadetim kmetom. Številne kmetije so bile namreč prizadete že lani, zato je nujno kmetijam pomagati čim prej. Razmisliti je treba tudi o trajnejših načinih varstva pred pozebo." Več na povezavi https://youtu.be/ZtHC8hcbqoY.
 
Vodstvo zveze z vodstvom Mercatorja o nadaljnjem sodelovanju Natisni

Včerajšnje popoldansko srečanje vodstev Zadružne zveze Slovenije in Mercatorja je bilo namenjeno medsebojni seznanitvi, predstavitvi aktualnih razmer in načrtov za prihodnje.

Na srečanju so predstavniki Mercatorja predstavili aktualne informacije o dogajanju v Mercatorju in poudarili pomen dobrega sodelovanja z lokalnimi dobavitelji hrane. Tomislav Čizmić, predsednik uprave Mercatorja je poudaril, da želi Mercator nadaljevati dobro sodelovanje z dobavitelji in krepiti sodelovanje z zadrugami in kmeti. "Lokalni dobavitelji so naša konkurenčna prednost, zato nameravamo v prihodnje naše sodelovanje še razširiti", je dodal Čizmić.

Preberite več...
 
Izjava ZZS ob svetovnem dnevu zemlje Natisni

Peter Vrisk, predsednik Zadružne zveze Slovenije, ob jutrišnjem svetovnem dnevu zemlje opozarja: "V Sloveniji je nujno ustrezno zavarovati in ohraniti kmetijska zemljišča za pridelavo hrane, saj le tako lahko zagotavljamo dolgoročno samooskrbo prebivalcev s hrano in zmanjšamo vplive dogajanj na globalnih trgih na domačo pridelavo hrane, ki so zaradi naše majhnosti še posebej izraziti."

Preberite več...
 
Pogovor o 145 letnici zadružništva v Sloveniji na Radiu Ognjišče Natisni

Pogovoru o 145 letnici zadružništva na Radiu Ognjišče, kjer so sodelovali Peter Vrisk, predsednik Zadružne zveze Slovenije, dr. Franci Avsec, pravnik in odličen poznavalec zadružništva v Evropi in svetu in Franc Žbogar, predsednik

Kmetijske zadruge Tolmin lahko prisluhnete na povezavi
http://audio.ognjisce.si/oddaje/Pogovor_o/2017.
 
Velikonočno voščilo Natisni
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 46 - 50 od 84
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
   
 
 
   
 
 
   
 
   
 
   
 
free hit counters