logo  
 
 
   
 
  Uporabnik
  Geslo
  Zapomni si geslo
 
03. NOVICE
Aktualno
Arhiv novic
 
 
 

 
     
   
     
     
 
 
     
   
     
   
     
   
     
Aktualno
Kakovostna lokalno pridelana hrana prispeva k preprečevanju rakavih obolenj Natisni

"Lokalno pridelana hrana, ki jo pridelujejo slovenski kmetje in zadruge je kakovostna in sveža, saj ni prepotovala tisoče kilometrov ,"o pomenu lokalne hrane v boju z rakavimi obolenji ob svetovnem dnevu boja proti raku pravi Peter Vrisk, predsednik Zadružne zveze Slovenije.

Preberite več...
 
Regijska izobraževanja zadružnikov v polnem teku Natisni

Zadružna zveza Slovenije je konec januarja začela z regijskimi posveti zadružnikov, ki se bodo zaključili konec februarja. Doslej so potekala izobraževanja za zadružnike Celjske, Štajerske, Ptujsko - Ormoške, Prekmursko - Prleške in Posavske regije.

Preberite več...
 
Intervju s Petrom Vriskom v oddaji Ljudje in zemlja Natisni

Gost nedeljske oddaje Ljudje in zemlja na Televiziji Slovenija je bil v nedeljo, 29. januarja 2017, Peter Vrisk, predsednik Zadružne zveze Slovenije. Na spodnji povezavi si lahko ogledate celoten intervju.

http://4d.rtvslo.si/arhiv/ljudje-in-zemlja/174451944
 
Peter Vrisk: »Teran PTP naj ostane slovenski« Natisni

Zadružna zveza Slovenija se pridružuje pozivom slovenskih kmetov, ki od Evropske komisije zahtevajo, da teran PTP ostane slovenski. »Gre za temeljno spoštovanje strokovnega, pravnega in političnega dogovora na najvišji ravni,« je prepričan predsednik Zadružne zveze Slovenije Peter Vrisk.

Preberite več...
 
Bogdan Štepec: »Slovenija je bogatejša za novo ambasadorko slovenskih vin in vinarjev« Natisni

Direktor Zadružne zveze Slovenije Bogdan Štepec se je včeraj udeležil slovesnega kronanja 21. Vinske kraljice Slovenije, ki ga organizira Pomurski sejem. Iskreno je čestital novi vinski kraljici Maji Žibert in ob tem dejal, da ga veseli, da je “Slovenija bogatejša za novo ambasadorko slovenskih vin in vinarjev”.

Preberite več...
 
<< Začni < Nazaj 11 12 13 14 15 16 17 18 Naprej > Konec >>

Rezultati 76 - 80 od 90
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
   
 
 
   
 
 
   
 
   
 
   
 
free hit counters