logo  
 
 
   
 
  Uporabnik
  Geslo
  Zapomni si geslo
 
 
 
 

 
 

 
 

 
     
   
     
     
   
     
   
     
   
     
   
     
Uspešno zaključen posvet zadružnikov
V Portorožu se je uspešno zaključil posvet zadružnikov, ki ga je letos že 46. pripravila Zadružna zveza Slovenije. Na tokratnem posvetu je osrednja pozornost bila namenjena zadružništvu in kmetijski politiki po letu 2020. Predstavljeni so bili pogledi na prihodnost slovenskega in evropskega kmetijstva in podeželja po letu 2020. Mladi so predstavili svoje poglede o prihodnosti kmetijstva in podeželja. Drugi dan posveta je bil namenjen predstavitvi stanj v slovenskem kmetijstvu in agroživilstvu. Svoje delo so predstavili Varuh odnosov v verigi preskrbe s hrano, Agencija RS za kmetijske trge in razvoj podeželja in Slovenski regionalno razvojni sklad iz Ribnice. Več o posvetu in gradivih v okencu Posvet zadružnikov.
 
Regijska srečanja zadrug
Zadružna zveza Slovenije bo letos že šestnajsto leto zapored organizirala regijska srečanja zadružnikov, ki se jih udeležujejo predsedniki, direktorji, člani upravnih in nadzornih odborov zadrug ter zaposleni v zadrugah. Na regijskih srečanjih vam bomo skupaj s sodelavci Ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano in Agencije RS za kmetijske trge in razvoj podeželja predstavili usmeritve prihodnje skupne kmetijske politike po letu 2020 in aktualna dogajanja na področju kmetijstva in zakonodaje v letu 2019 ter predstavili novosti in delo Agencije RS za kmetijske trge in razvoj podeželja. Svoje poglede na razvoj kmetijstva in podeželja bodo predstavili tudi mladi. Govorili bomo o aktualnem delu zveze in načrtovanih aktivnostih v prihodnje. V okviru aktualnih vsebin bomo spregovorili o vprašanjih, ki zadevajo posamezno regijo. Regijska srečanja se bodo odvijala v dopoldanskem času od 10.00 do 13.00 ure, razen za regijo Dolenjsko – Belokranjska in Posavje, kjer bo začetek regije ob 9.00 uri.
Preberite več...
 
SEKTOR SADJA ZAČEL PLAČEVATI PRISPEVEK ZA PROMOCIJO S 1.1.2019

Na podlagi objavljenega Naznanila o prejetju sklepa Evropske komisije o združljivosti državne pomoči s Pogodbo o delovanju EU (Uradni list RS, št. 82/2018 z dne 21.12.2018), se s 1.1.2019 začne plačevati prispevek v sektorju sadja za programsko obdobje od 1.1.2018 do 31.12.2020.

Preberite več...
 
Voščilo 2019
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 33 - 36 od 125
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
   
 
 
   
 
 
   
 
   
   
 
free hit counters