logo  
 
 
   
 
  Uporabnik
  Geslo
  Zapomni si geslo
 
ZAČNITE TUKAJ
Naslovnica
Predstavitev
Pravila in zakoni
Novice
EU kotiček
Zadružništvo
Koristne povezave
 
 
 

 
 

 
     
   
     
     
   
     
   
     
   
     
   
     
Kakovostna lokalno pridelana hrana prispeva k preprečevanju rakavih obolenj

"Lokalno pridelana hrana, ki jo pridelujejo slovenski kmetje in zadruge je kakovostna in sveža, saj ni prepotovala tisoče kilometrov ,"o pomenu lokalne hrane v boju z rakavimi obolenji ob svetovnem dnevu boja proti raku pravi Peter Vrisk, predsednik Zadružne zveze Slovenije.

Preberite več...
 
Regijska izobraževanja zadružnikov v polnem teku

Zadružna zveza Slovenije je konec januarja začela z regijskimi posveti zadružnikov, ki se bodo zaključili konec februarja. Doslej so potekala izobraževanja za zadružnike Celjske, Štajerske, Ptujsko - Ormoške, Prekmursko - Prleške in Posavske regije.

Preberite več...
 
Intervju s Petrom Vriskom v oddaji Ljudje in zemlja

Gost nedeljske oddaje Ljudje in zemlja na Televiziji Slovenija je bil v nedeljo, 29. januarja 2017, Peter Vrisk, predsednik Zadružne zveze Slovenije. Na spodnji povezavi si lahko ogledate celoten intervju.

http://4d.rtvslo.si/arhiv/ljudje-in-zemlja/174451944
 
Zadružna zveza Slovenije čestita Aleš Mižigoju za prejeto priznanje

Zadružna zveza Slovenije in Peter Vrisk čestitata Alešu Mižigoju za prejeto priznanje za življenjsko delo na področju menedžmenta in mu želita še veliko uspehov in zdravja. "Ponosni smo na tako izjemnega menedžerja in človeka, kot je Aleš Mižigoj, ki je toliko let uspešno vodil družbo Medex, širil proizvodnjo, uvedel nove izdelke s področja apiterapije, konitorskih izdelkov, prehranskih dopolnil in drugih naravnih izdelkov, krepil blagovno znamko podjetja in še danes aktivno sodeluje v podjetju. Za svoje delo si zasluži prejeto priznanje." Podjetje Medex je danes tudi član Kapitalske zadruge, s katerim uspešno sodelujemo.

Preberite več...
 
<< Začni < Nazaj 21 22 23 24 Naprej > Konec >>

Rezultati 81 - 84 od 94
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
   
 
 
   
 
 
   
 
   
 
   
 
free hit counters