logo  
 
 
   
 
  Uporabnik
  Geslo
  Zapomni si geslo
 
ZAČNITE TUKAJ
Naslovnica
Predstavitev
Pravila in zakoni
Novice
EU kotiček
Zadružništvo
Koristne povezave
 
 
 

 
     
   
     
     
 
 
     
   
     
   
     
   
     
Pozvali k rešitvi problematike škod po divjadi in zvereh

Zadružniki Notranjske, Severno in Južno Primorske regije so danes na zadružnem posvetu v Pivki opozorili na težave, ki jih povzročajo divjadi in zveri na njihovem območju. Največjo škodo povzročajo jelenjad in divji prašiči, na obali pa tudi nutrije, ki so se prekomerno namnožili. Pričakujejo ustrezno ukrepanje, zlasti na področju zakonodaje, ki bo dolgoročno rešila problematiko.

Preberite več...
 
VABILO NA POSVET ZADRUŽNIKOV

Posvet zadružnikov v Portorožu

Zadružna zveza Slovenije letos pripravlja 45. letni posvet zadružnikov, ki velja za enega najpomembnejših dogodkov v slovenskem prostoru na področju kmetijstva in zadružništva. Posvet zadružnikov bo potekal 13. in 14. marca 2018 v Portorožu. Posvet zadružnikov letos namenjamo prihodnosti kmetijstva in zadružništva po letu 2020. Na posvetu, ki se ga vsako leto udeležuje več kot 300 slušateljev, bodo sodelovali sogovorniki iz najpomembnejših evropskih in slovenskih institucij na področju kmetijstva in zadružništva ter vidni predstavniki družbenega in gospodarskega življenja.

Preberite več...
 
Zadružna zveza Slovenije zadržana do CETA sporazuma

Zadružna zveza Slovenije je do podpisa Gospodarsko trgovinskega sporazuma med Kanado in Evropsko unijo (CETA) zadržana, saj se bodo na skupnem trgu s proizvodi soočili dve obliki kmetijstva, ki imata zelo različne pogoje za kmetovanje. Kanadsko kmetijstvo ima namreč bistveno boljše pogoje od slovenskega, Kanada pa naj bi bila tudi tretja največja proizvajalka gensko spremenjenih organizmov.

Preberite več...
 
Bogdan Štepec ponovno imenovan za direktorja Zadružne zveze Slovenije

Upravni odbor Zadružne zveze Slovenije je na današnji seji imenoval dosedanjega direktorja zveze Bogdana Štepca, za direktorja zveze še za prihodnja štiri leta. Člani so se med drugim seznanili tudi z aktualnim delom zveze in načrtovanimi aktivnostmi v prihodnje.

 
<< Začni < Nazaj 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Naprej > Konec >>

Rezultati 61 - 64 od 83
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
   
 
 
   
 
 
   
 
   
 
   
 
free hit counters