logo  
 
 
   
 
  Uporabnik
  Geslo
  Zapomni si geslo
 
ZAČNITE TUKAJ
Naslovnica
Predstavitev
Pravila in zakoni
Novice
EU kotiček
Zadružništvo
Koristne povezave
 
 
 

 
     
   
     
     
 
 
     
   
     
   
     
   
     
O posvetu Portorož tudi na RTV
O posvetu zadružnikov v Portorožu je poročala tudi Radio-televizija Vojvodine. Prispevek je dostopen na povezavi spodaj. http://media.rtv.rs/sr_lat/specijali/27056
 
Podpisniki izjave o sodelovanju na podoročju digitalizacije začrtali delo

Peter Vrisk, predsednik Zadružne zveze Slovenije, ki je bil tudi pobudnik podpisa izjave je ob današnjem srečanju povedal:"Pobuda za sodelovanje na področju digitalizacije je nastala iz potrebe, da tudi v kmetijstvu in agroživilstvu spodbudimo procese digitalizacije, ki spreminjajo tehnologije, proizvodnjo, nabavne in prodajne distribucijske poti, načine in vzorce potrošnje, s tem pa tudi organizacijske in poslovne modele. Vse to pa vpliva na konkurenčnost in poslovno učinkovitost vseh deležnikov oskrbnih verig, inštitucij in potrošnikov. Z današnjim dnem so postavljeni temelji medsebojnega sodelovanja podpisnikov izjave na področju digitalizacije."

Preberite več...
 
Vodenje žitne verige prevzeli predstavniki pridelave

Na današnjem sestanku, ki je potekal v Ljubljani so se predstavniki žitne verige, ki zastopajo pridelovalce, to so Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije, Sindikat kmetov Slovenije in Zadružna zveza Slovenije, dogovorili, da skupaj prevzamejo vodenje žitne verige. Z aktivnim delom v žitni verigi, želijo spodbuditi in okrepiti delo verige.

 
Materam pokažimo pozornost in hvaležnost za njihovo delo

Predsednik Zadružne zveze Slovenije Peter Vrisk ob jutrišnjem materinskem dnevu čestita vsem materam in poudarja njihov pomen pri izvajanju različnih vlog, ki jih te opravljajo za družino in pri vzgoji otrok. "Na kmetiji je vloga mater izjemno pomembna, saj so nepogrešljive za uspešno gospodarjenje na kmetiji in pri vzgoji otrok ter prispevajo k sožitju sobivanja generacij na kmetiji in so pomemben soustvarjalec razvoja življenja na podeželju,"še dodaja Peter Vrisk.

Preberite več...
 
<< Začni < Nazaj 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Naprej > Konec >>

Rezultati 53 - 56 od 83
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
   
 
 
   
 
 
   
 
   
 
   
 
free hit counters