logo  
 
 
   
 
  Uporabnik
  Geslo
  Zapomni si geslo
 
ZAČNITE TUKAJ
Naslovnica
Predstavitev
Pravila in zakoni
Novice
EU kotiček
Zadružništvo
Koristne povezave
 
 
 

 
     
   
     
 

 
     
 
 
     
   
     
   
     
Izjava ZZS ob svetovnem dnevu zdravja

Peter Vrisk ob današnjem svetovnem dnevu zdravja: »Za zdravje posameznika je najpomembnejše uživanje kakovostne lokalno pridelane hrane.«

Danes obeležujemo Svetovni dan zdravja. Na današnji dan je bila namreč leta 1948 ustanovljena Svetovna zdravstvena organizacija, ki je ena vodilnih svetovnih organizacij, ki se ukvarja z globalnimi zdravstvenimi vprašanji in določa smernice razvoja v zdravstvu. Peter Vrisk, predsednik Zadružne zveze Slovenije ob svetovnem dnevu zdravja poudarja, da je “naše zdravje neločljivo povezano s kakovostno prehrano posameznika”.

Preberite več...
 
O posvetu Portorož tudi na RTV
O posvetu zadružnikov v Portorožu je poročala tudi Radio-televizija Vojvodine. Prispevek je dostopen na povezavi spodaj. http://media.rtv.rs/sr_lat/specijali/27056
 
Podpisniki izjave o sodelovanju na podoročju digitalizacije začrtali delo

Peter Vrisk, predsednik Zadružne zveze Slovenije, ki je bil tudi pobudnik podpisa izjave je ob današnjem srečanju povedal:"Pobuda za sodelovanje na področju digitalizacije je nastala iz potrebe, da tudi v kmetijstvu in agroživilstvu spodbudimo procese digitalizacije, ki spreminjajo tehnologije, proizvodnjo, nabavne in prodajne distribucijske poti, načine in vzorce potrošnje, s tem pa tudi organizacijske in poslovne modele. Vse to pa vpliva na konkurenčnost in poslovno učinkovitost vseh deležnikov oskrbnih verig, inštitucij in potrošnikov. Z današnjim dnem so postavljeni temelji medsebojnega sodelovanja podpisnikov izjave na področju digitalizacije."

Preberite več...
 
Vodenje žitne verige prevzeli predstavniki pridelave

Na današnjem sestanku, ki je potekal v Ljubljani so se predstavniki žitne verige, ki zastopajo pridelovalce, to so Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije, Sindikat kmetov Slovenije in Zadružna zveza Slovenije, dogovorili, da skupaj prevzamejo vodenje žitne verige. Z aktivnim delom v žitni verigi, želijo spodbuditi in okrepiti delo verige.

 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 33 - 36 od 64
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
   
 
 
   
 
 
   
 
   
 
   
 
free hit counters