logo  
 
 
   
 
  Uporabnik
  Geslo
  Zapomni si geslo
 
ZAČNITE TUKAJ
Naslovnica
Predstavitev
Pravila in zakoni
Novice
EU kotiček
Zadružništvo
Koristne povezave
 
 
 

 
     
   
     
 

 
     
 
 
     
   
     
   
     
Izjava ZZS ob svetovnem dnevu zemlje

Peter Vrisk, predsednik Zadružne zveze Slovenije, ob jutrišnjem svetovnem dnevu zemlje opozarja: "V Sloveniji je nujno ustrezno zavarovati in ohraniti kmetijska zemljišča za pridelavo hrane, saj le tako lahko zagotavljamo dolgoročno samooskrbo prebivalcev s hrano in zmanjšamo vplive dogajanj na globalnih trgih na domačo pridelavo hrane, ki so zaradi naše majhnosti še posebej izraziti."

Preberite več...
 
Pogovor o 145 letnici zadružništva v Sloveniji na Radiu Ognjišče

Pogovoru o 145 letnici zadružništva na Radiu Ognjišče, kjer so sodelovali Peter Vrisk, predsednik Zadružne zveze Slovenije, dr. Franci Avsec, pravnik in odličen poznavalec zadružništva v Evropi in svetu in Franc Žbogar, predsednik

Kmetijske zadruge Tolmin lahko prisluhnete na povezavi
http://audio.ognjisce.si/oddaje/Pogovor_o/2017.
 
Velikonočno voščilo
 
Občni zbor Zadružne zveze Slovenije
V torek, 11. aprila 2017, je v Lukovici potekal 45. redni občni zbor Zadružne zveze Slovenije. Na njem so se članice seznanile z delom zveze v preteklem letu, sprejele letno poročilo zveze za leto 2016 in razpravljale o delu v prihodnje. Članice so podale pobudo za ureditev masnih bilanc in redno spremljanje podatkov o prodaji slovenskih živil. Predsednik zveze je predstavil ključne aktivnosti zveze, ki so bile usmerjene v krepitev poslovnega sodelovanja zadrug, oblikovanje zadružne blagovne znamke, vstopanja v shemo Izbrana kakovost Slovenije, digitalizacijo, sodelovanje s trgovskimi sistemi, problematiko naročanja slovenskih živil v javnih zavodih in izpostavil pomen aktivnega sodelovanja pri oblikovanju Skupne kmetijske politike po letu 2020. Zelo dejavno je bilo tudi delo strokovnih odborov in delovnih skupin, prav tako je Zadružna zveza Slovenije sodelovala pri številnih mednarodnih aktivnostih.
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 29 - 32 od 64
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
   
 
 
   
 
 
   
 
   
 
   
 
free hit counters