logo  
 
 
   
 
  Uporabnik
  Geslo
  Zapomni si geslo
 
ZAČNITE TUKAJ
Naslovnica
Predstavitev
Pravila in zakoni
Novice
EU kotiček
Zadružništvo
Koristne povezave
 
 
 

 
 

 
 

 
     
   
     
     
   
     
   
     
   
     
   
     
NUJNA INFORMACIJA ZADRUGAM!

Začasna prepoved ponujanja in prodaje blaga in storitev tako med drugim NE velja za nakup živilskih izdelkov v prodajalnah z živili, prav tako pa bosta dovoljeni prodaja kmetijskih pridelkov na kmetijah in prodaja kmetijskega repromateriala v prodajalnah in kmetijskih prodajalnah. Izvajale se bodo tudi veterinarske storitve.

Preberite več...
 
KAJ EPIDEMIJA SARS-COV-2 POMENI ZA PRAVNA RAZMERJA?

Širjenje novega virusa SARS-CoV-2 je preraslo v vsesplošno epidemijo, zaradi katere država sprejema različne izredne ukrepe, ki bistveno omejujejo in vplivajo na poslovanje različnih pravnih subjektov. Predstavljamo nekaj osnovnih in splošnih pravnih vprašanj in odgovore nanje.

Gradivo
 
NUJNO OBVESTILO!
Spoštovani!

Obveščamo vas, da zaradi izrednih razmer, ki so povezane s širjenjem koronavirusa ODPOVEDUJEMO letni posvet zadružnikov v Portorožu, ki se bi moral odvijati 10. in 11. marca 2020 v Grand hotelu Bernardin. Zaradi zagotavljanja varnosti in zdravja ljudi in priporočil Ministrstva za zdravje in Nacionalnega inštituta za javno zdravje, smo se odločili, da ne moremo zagotavljati varnosti vsem udeležencem posveta. Za vse morebitne nevšečnosti se vam opravičujemo. Posvet bomo izvedli, ko se zadeve umirijo, o čemer vas bomo pravočasno obvestili.

Lep pozdrav,
Bogdan Štepec, direktor Zadržne zveze Slovenije
 
VABILO NA POSVET ZADRUŽNIKOV
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 21 - 24 od 125
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
   
 
 
   
 
 
   
 
   
   
 
free hit counters