logo  
 
 
   
 
  Uporabnik
  Geslo
  Zapomni si geslo
 
ZAČNITE TUKAJ
Naslovnica
Predstavitev
Pravila in zakoni
Novice
EU kotiček
Zadružništvo
Koristne povezave
 
 
 

 
 

 
     
   
     
     
 
 
     
   
     
   
     
   
     
ZADRUŽNA AKADEMIJA 2018

Zadružna zveza Slovenije pripravlja v začetku leta 2018 Zadružno akademijo, ki je namenjena izobraževanju članov organov upravljanja in zaposlenim v zadrugah.

Program izobraževanj Zadružne akademije 2018:

SPLOŠNE ZADRUŽNE TEME:
1. Zadružništvo - temeljno usposabljanje
2. Zadružništvo - nadaljevalno usposabljanj
3. Zadružništvo – izbrane teme

OŽJA STROKOVNA PODROČJA IZOBRAŽEVANJA:
4. Sestavljanje letnega poročila za leto 2017
5. Trening prodajne komunikacije
6. Osnove poslovnih financ za nefinančnike
7. Vodstvena komunikacija za motivacijo sodelavcev
8. Vitki (lean) procesi in agilno delovanje so temelj učinkovite digitalizacije
9. Poslovni bonton
10. Pogodbeno pravo za nepravnike

Vsa izobraževanja bodo izvedena na sedežu Zadružne zveze Slovenije v Ljubljani, možno pa jih je izvesti za zaključeno skupino tudi v vaši zadrugi ali regiji. Več informacij in prijavnica v zavihku Zadružna akademija.
 
ZADRUŽNIKI IZRAZILI ZAUPNICO

Ljubljana, 21. november 2017; Danes je potekal izredni občni zbor Zadružne zveze Slovenije, ki je bil sklican na pobudo 8 članic zveze. Na občnem zboru so zadružniki podprli Petra Vriska, ki ostaja na mestu predsednika upravnega odbora Zadružne zveze Slovenije in Ivana Kureta, ki ostaja na mestu predsednika nadzornega odbora Zadružne zveze Slovenije. Članice niso izglasovale odpoklica treh članov upravnega odbora in sicer Slavka Rabiča, Boruta Florjančiča in Ivana Dreva, ki ostajajo člani upravnega odbora Zadružne zveze Slovenije.

Preberite več...
 
Posnetek Studia ob 17h na temo, kako pripeljati več lokalne hrane v javne zavode
V četrtek, 16. novembra 2017, je na Prvem programu Radia Slovenije potekal Studio ob 17h na temo, kako pripeljati več lokalne slovenske hrane v javne zavode. V oddaji Studio ob 17h je sodeloval tudi Peter Vrisk, predsednik Zadružne zveze Slovenije. Več na https://radioprvi.rtvslo.si/2017/11/studio-ob-sedemnajstih-vmes-porocila-611/
 
Dan slovenske hrane in tradicionalni slovenski zajtrk

V petek, 17. novembra 2017, praznujemo dan slovenske hrane. Ena izmed pomembnih aktivnosti dneva slovenske hrane je projekt tradicionalni slovenski zajtrk, ki se v sodelovanju z vrtci in osnovnimi šolami, letos izvaja že šesto leto zapored. Zadružna zveza Slovenije in zadruge smo partnerji projekta Tradicionalni slovenski zajtrk. Peter Vrisk ob tem poudarja: »Kmetijske zadruge odkupimo več kot 80 odstotkov za trg lokalno pridelane hrane in sodelujemo pri oskrbi šol in vrtcev s kakovostno lokalno hrano. Zadruge smo pomembni dobavitelji sestavin za pripravo tradicionalnega slovenskega zajtrka, ki je sestavljen iz kruha, mleka, masla, medu in jabolka, ki so bili pridelani ali predelani v Sloveniji. Kmetje in zadruge se trudimo, da se potrošniki, ki kupujejo slovensko kakovostno in lokalno pridelano hrano, prehranjujejo najbolj zdravo možno. Z nakupno odločitvijo za lokalno slovensko hrano, pa ne prispevamo le k našemu zdravju, ampak tudi k zaposlovanju in ohranjanju poseljenega in obdelanega slovenskega podeželja, bolj čistemu okolju ter prehranski varnosti države.«

Več o dnevu slovenske hrane in tradicionalnem slovenskem zajtrku si lahko preberete na: http://tradicionalni-zajtrk.si.

Preberite več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 21 - 24 od 89
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
   
 
 
   
 
 
   
 
   
 
   
 
free hit counters