logo  
 
 
   
 
  Uporabnik
  Geslo
  Zapomni si geslo
 
ZAČNITE TUKAJ
Naslovnica
Predstavitev
Pravila in zakoni
Novice
EU kotiček
Zadružništvo
Koristne povezave
 
 
 

 
 

 
 

 
     
   
     
     
   
     
   
     
   
     
   
     
KAJ EPIDEMIJA SARS-COV-2 POMENI ZA PRAVNA RAZMERJA?

Širjenje novega virusa SARS-CoV-2 je preraslo v vsesplošno epidemijo, zaradi katere država sprejema različne izredne ukrepe, ki bistveno omejujejo in vplivajo na poslovanje različnih pravnih subjektov. Predstavljamo nekaj osnovnih in splošnih pravnih vprašanj in odgovore nanje.

Gradivo
 
NUJNO OBVESTILO!
Spoštovani!

Obveščamo vas, da zaradi izrednih razmer, ki so povezane s širjenjem koronavirusa ODPOVEDUJEMO letni posvet zadružnikov v Portorožu, ki se bi moral odvijati 10. in 11. marca 2020 v Grand hotelu Bernardin. Zaradi zagotavljanja varnosti in zdravja ljudi in priporočil Ministrstva za zdravje in Nacionalnega inštituta za javno zdravje, smo se odločili, da ne moremo zagotavljati varnosti vsem udeležencem posveta. Za vse morebitne nevšečnosti se vam opravičujemo. Posvet bomo izvedli, ko se zadeve umirijo, o čemer vas bomo pravočasno obvestili.

Lep pozdrav,
Bogdan Štepec, direktor Zadržne zveze Slovenije
 
VABILO NA POSVET ZADRUŽNIKOV
 
Zadružna akademija 2020

Z januarjem 2020 se pričenja Zadružna akademija, ki jo za svoje članice pripravlja Zadružna zveza Slovenije in je namenjena članom upravnih in nadzornih odborov zadrug, vodstvom zadrug in drugim zaposlenim v zadrugah. V program Zadružne akademije za prihodnjo sezono smo vključili aktualne vsebine, splošne zadružne teme in izobraževanja s področja ožjih strokovnih področij.

Preberite več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 17 - 20 od 120
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
   
 
 
   
 
 
   
 
   
   
 
free hit counters