logo  
 
 
   
 
  Uporabnik
  Geslo
  Zapomni si geslo
 
ZAČNITE TUKAJ
Naslovnica
Predstavitev
Pravila in zakoni
Novice
EU kotiček
Zadružništvo
Koristne povezave
 
 
 

 
 

 
 

 
     
   
     
     
   
     
   
     
   
     
   
     
SPREJETI ZAKONI IZ DRUGEGA SVEŽNJA PROTIKORONSKE ZAKONODAJE

Na Zadružni zvezi Slovenije smo pripravili kratke povzetke zakonov, ki so bili sprejeti v torek, 28. aprila 2020, v Državnem zboru RS in objavljeni v Uradnem listu RS št. 61/2020 z dne, 30. aprila 2020. Gre za Zakon o zagotovitvi dodatne likvidnosti gospodarstvu za omilitev posledic epidemije COVID-19 (ZDLGPE), Zakon o spremembah in dopolnitvah Zakona o interventnih ukrepih za zajezitev epidemije COVID-19 in omilitev njenih posledic za državljane in gospodarstvo (ZIUZEOP-A) in Zakon o spremembi in dopolnitvah Zakona o začasnih ukrepih v zvezi s sodnimi, upravnimi in drugimi javnopravnimi zadevami za obvladovanje širjenja nalezljive bolezni SARS-CoV-2 (COVID-19) (ZZUSUDJZ-A). Podrobnosti v prilogah.

Priloga 1   Priloga 2
 
Sprejeti interventni ukrepi iz prvega mega korona paketa zakonodaje

Na Zadružni zvezi Slovenije smo pripravili kratek povzetek Zakona o interventnih ukrepih za zajezitev epidemije COVID - 19 in omilitev njenih posledic za državljane in gospodarstvo (Uradni list RS št. 49/2020), ki je stopil v veljavo 11. 4. 2020. Podrobnosti v priponki.

 
Želimo vam vesele in blagoslovljene velikonočne praznike.

Naj bodo polni zdravja, upanja in miru.
Zadružna zveza Slovenije

 
SPREJET PRVI PROTIKORONA ZAKONSKI PAKET UKREPOV
Državni zbor je včeraj sprejel Zakona o interventnih ukrepih za zajezitev epidemije COVID - 19 in omilitev njenih posledic za državljane in gospodarstvo v Državnem zboru RS. Zakon še ni uradno objavljen v Uradnem listu. Več o njegovi vsebini se nahaja v prilogi.
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 13 - 16 od 125
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
   
 
 
   
 
 
   
 
   
   
 
free hit counters