ZAČNITE TUKAJ
Zadružništvo
Koristne povezave

VABILO NA SEJEM AGRA Natisni

V času od 26. avgusta do 31. avgusta 2017 se bo v Gornji Radgoni odvijal 55. Mednarodni kmetijsko-živilski sejem AGRA, ki je najpomembnejši sejem v Sloveniji s področja kmetijstva. Letos so osrednja težišča sejma namenjena Mednarodnemu letu trajnostnega turizma za razvoj, hrani iz naše bližine, trajnostnemu kmetovanju in gospodarjenju z gozdovi ter kmetijski tehniki za visoko učinkovito in trajnostno kmetovanje. V pokušino in nakup bo ponujal nagrajene najboljše prehranske izdelke in pijače. Prikazani bodo najkakovostnejši dosežki ponudnikov kmetijskih, semenskih, gozdarskih in živilskih tehnologij, pridelovalcev in rejcev. Poseben prostor in pomen bodo na sejmu imele razstave živali. Obeta se bogata ponudba razstavljavcev in med njimi bodo tudi letos kmetijske in gozdarske zadruge članice Zadružne zveze Slovenije.

Na zadružnem razstavnem prostoru v hali B, kjer bo dogajanje povezano s sloganom »145 let zadružništva na Slovenskem«, se bodo predstavile s priznanjem Zadružne zveze Slovenije nagrajene zadruge, zadružne vinske kleti, zadruge, ki pridelujejo sadje in zelenjavo, zadruge z mesno in mlečno predelavo ter zadruge, ki poleg odkupa in predelave opravljajo še druge dejavnosti.

Osrednji zadružni dogodek sejma bo Dan slovenskih zadružnikov, ko bomo zaslužnim zadružnicam in zadružnikom podelili priznanja Zadružne zveze Slovenije. Svečana podelitev priznanj bo v sredo, 30. avgusta 2017, ob 10. uri v dvorani 1 (dvorana se nahaja desno od glavnega vhoda, poleg recepcije).

Vljudno vas vabimo, da obiščete naš razstavni prostor in se udeležite slovesne podelitve priznanj Zadružne zveze Slovenije.