26. državna razstava Dobrote slovenskih kmetij 2015 Natisni

KGZS Zavod Ptuj, Mestna občina Ptuj, Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije v sodelovanju z ostalimi kmetijsko-gozdarskimi zavodi in ob podpori Ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano RS prirejajo 26. državno razstavo in ocenjevanje kmečkih prehranskih izdelkov Dobrote slovenskih kmetij 2015. Na razstavi Dobrote slovenskih kmetij se bodo predstavili ocenjeni in nagrajeni krušni, mlečni in mesni izdelki ter kisi, olja, suho sadje, sadjevci, sokovi, marmelade, žganja, vina, kompoti in konzervirana zelenjava. Slovesna otvoritev 26. državne razstave Dobrote slovenskih kmetij bo potekala v četrtek, 21. maj 2015 ob 10. uri v Minoritskem samostanu na Ptuju. Z veseljem pomagamo ohranjati dediščino slovenskega podeželja in z njo povezanih kulinaričnih posebnosti. Zato smo se tudi letos odločili, da podpremo razstavo Dobrote slovenskih kmetij in vas vabimo v Minoritski samostan na Ptuju, ki se bo od 21. do 24. maja 2015 spremenil v mesto tisočerih dobrot. Vljudno vabljeni!