Računovodstvo za kmetije – izobraževanje 18.10.2013 Natisni

V okviru Zadružne akademije 2013 pripravljamo za zadruge, članice Zadružne zveze Slovenije seminar »Računovodstvo za kmetije«, ki bo potekal v petek, 18. oktobra 2013 od 8.30 do 14.00 ure v sejni sobi Zadružne zveze Slovenije, Miklošičeva 4, 1000 Ljubljana.

Seminar je priporočljiv predvsem za tiste zadruge, ki boste opravljali storitev računovodstva za svoje člane. S 1. januarjem 2014 prične veljati 47. člen ZDoh o obveznem ugotavljanju dohodka na kmetiji na podlagi dejanskih prihodkov in odhodkov oziroma dejanskih prihodkov in normiranih stroškov. Kmetije, ki imajo več kot 7.500 EUR letnih dohodkov, kjer so vštete tudi obdavčljive subvencije, bodo morale voditi knjigovodstvo.

Predavatelji: dr. Stanko Koželj, predsednik zveze RFR, ga. Vera Zupančič, univ. dipl. ekon. - Zveza računovodij, finančnikov in revizorjev Slovenije.

Kotizacija znaša za zadruge članice 100 EUR (z DDV) na osebo. Več informaciji in prijavnico (prijave zbiramo do ponedeljka, 14. oktobra 2013), dobite s klikom na kvadratek Zadružna akademija. Lahko pa tudi pokličete na telefon 01 2441 360 (tajništvo Zadružne zveze Slovenije) ali pišite na E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript