POVEZANI V ZADRUGE – MOČNEJŠI NA TRGU Natisni
Pred nami je najpomembnejši dogodek leta za slovensko agroživilstvo, mednarodni kmetijski sejem AGRA 2011, ki letos poteka že devetinštiridesetič in se bo odvijal od 20. do 25. avgusta 2011 v Gornji Radgoni. Zadružna zveza Slovenije in zadruge članice se bomo letos predstavile na sejmu s skupnim sloganom »Povezani v zadruge – močnejši na trgu«.
Najpomembnejši dan na sejmu je sreda, 24. avgust 2011 Dan slovenskih zadružnikov. Začel se bo s svečano podelitvijo priznanj zaslužnim zadružnikom in zadružnicam, ki jo pričenjamo ob 10.00 uri v dvorani 1. Na zadružnem razstavnem prostoru v hali B se bodo predstavile s priznanji Zadružne zveze Slovenije nagrajene zadruge. Letos bo Zadružna zveza Slovenije podelila priznanja dvajsetim posameznikom in trem zadrugam. Na razstavnem prostoru Zadružne zveze Slovenije v hali B se bodo ta dan predstavile s priznanji nagrajene zadruge. 50 let praznujejo Kmetijsko gozdarska zadruga Sloga Kranj, Kmetijska zadruga Trebnje in Zgornjesavinjska kmetijska zadruga Mozirje.

Kmetijsko živilski sejem je lepa priložnost za predstavitev številnih aktivnosti zadrug, slovenske pridelave in predelave. Na razstavnem prostoru Zadružne zveze Slovenije v hali B radgonskega sejma se bo predstavilo skupaj 11 zadrug, ki pridelujejo sadje in zelenjavo, zadruge z mesno in mlečno predelavo, zadružne vinske kleti ter zadruge, ki poleg odkupa in predelave opravljajo še druge dejavnosti .

Vabimo vas, da nas obiščete na razstavnem prostoru v hali B kmetijskega sejma AGRA v Gornji Radgoni in se udeležite svečane podelitve priznanj Zadružne zveze Slovenije.

Dobrodošli in se vidimo na sejmu.