Vabilo na okroglo mizo Natisni
Vabilo na okroglo mizo
Vabimo vas na okroglo mizo z naslovom »Vloga Ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano in Agencije RS za kmetijske trge in razvoj podeželja ter ukrepi za preprečevanje krize v mlekarstvu in pitanju živine«. Okrogla miza, ki jo pripravljata Zadružna zveza Slovenije in Govedorejsko društvo UE Gornja Radgona, bo potekala v torek, 1. septembra 2009 s pričetkom ob 10.00 uri v dvorani 1 na sejmu Agra v Gornji Radgoni. Na okrogli mizi bomo govorili o vlogi ministrstva in agencije pri reševanju razmer v kmetijstvu s poudarkom na problematiki govedoreje, podrobnejši predstavitvi težav rejcev živine in mlečnih proizvajalcev in možnostih za njeno reševanje ter pogledih, kako se na težave odzivajo evropske institucije, kot je Evropsko združenje kmetijskih zadrug COGECA. Pridružite se nam, da skupaj prispevamo k boljšemu položaju slovenskega kmeta in razmer za kmetovanje ter ohranimo poseljeno in obdelano podeželje tudi za naše zanamce. Vljudno vabljeni! Hvala