Zadružna akademija o sestavljanju letnega poročila za leto 2007 Natisni

Zadružna zveza Slovenije pripravlja v okviru zadružne akademije seminar z naslovom ”Sestavljanje letnega poročila za leto 2007”. Pooblaščena revizorka in davčna svetovalka bo predstavila zakonske osnove za izdelavo letnega poročila, predhodna opravila potrebna za sestavo letnih računovodskih izkazov (popis sredstev in obveznosti do virov sredstev ter sestava končnega poročila o popisu). Udeleženci se bodo lahko seznanili s preverjanjem pravilnosti vrednotenja posameznih postavk v skladu z določili SRS in lastnimi splošnimi akti (Pravilnik o računovodstvu zadruge), obračunom davkov, sestavo računovodskih izkazov zadruge in razkritji posameznih postavk, sestavo računovodskih izkazov skupine podjetij in končnega poslovnega poročila poslovodstva v skladu z določili ZGD in SRS ter za potrebe revizije. Seminar bo potekal v četrtek, 14. februarja 2008 v sejni sobi Zadružne zveze Slovenije, Miklošičeva 4, Ljubljana. Za prijavo se pozanimajte v vaši zadrugi. Vljudno vabljeni!