SPREJETI ZAKONI IZ DRUGEGA SVEŽNJA PROTIKORONSKE ZAKONODAJE Natisni

Na Zadružni zvezi Slovenije smo pripravili kratke povzetke zakonov, ki so bili sprejeti v torek, 28. aprila 2020, v Državnem zboru RS in objavljeni v Uradnem listu RS št. 61/2020 z dne, 30. aprila 2020. Gre za Zakon o zagotovitvi dodatne likvidnosti gospodarstvu za omilitev posledic epidemije COVID-19 (ZDLGPE), Zakon o spremembah in dopolnitvah Zakona o interventnih ukrepih za zajezitev epidemije COVID-19 in omilitev njenih posledic za državljane in gospodarstvo (ZIUZEOP-A) in Zakon o spremembi in dopolnitvah Zakona o začasnih ukrepih v zvezi s sodnimi, upravnimi in drugimi javnopravnimi zadevami za obvladovanje širjenja nalezljive bolezni SARS-CoV-2 (COVID-19) (ZZUSUDJZ-A). Podrobnosti v prilogah.

Priloga 1   Priloga 2

Sprejeti interventni ukrepi iz prvega mega korona paketa zakonodaje Natisni

Na Zadružni zvezi Slovenije smo pripravili kratek povzetek Zakona o interventnih ukrepih za zajezitev epidemije COVID - 19 in omilitev njenih posledic za državljane in gospodarstvo (Uradni list RS št. 49/2020), ki je stopil v veljavo 11. 4. 2020. Podrobnosti v priponki.

Želimo vam vesele in blagoslovljene velikonočne praznike. Natisni

Naj bodo polni zdravja, upanja in miru.
Zadružna zveza Slovenije

SPREJET PRVI PROTIKORONA ZAKONSKI PAKET UKREPOV Natisni
Državni zbor je včeraj sprejel Zakona o interventnih ukrepih za zajezitev epidemije COVID - 19 in omilitev njenih posledic za državljane in gospodarstvo v Državnem zboru RS. Zakon še ni uradno objavljen v Uradnem listu. Več o njegovi vsebini se nahaja v prilogi.

SMERNICE IN NABOR UKREPOV ZA POMOČ GOSPODARSTVU IN PREBIVALCEM Natisni
Vlada RS je na 5. redni seji obravnavala in sprejela smernice in paket ukrepov za pomoč gospodarstvu in prebivalcem in bodo podlaga za pripravo zakonskega paketa mega zakona, s katerim želi v prihodnosti blažiti posledice korona epidemije tako za državljanke in državljane kot za gospodarstvo. Podrobnosti v priponki. Priponka

<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 1 - 5 od 118